Personvernregler

Om oss

I MobilAC ønsker vi alltid å være et steg foran våre konkurrenter, for det betyr at vi alltid kan presse prisene og gi den beste handleopplevelsen for kundene. Vi er et firma som jobber seriøst og legger sjela i det vi driver med. Vi gjør vårt ypperste for å gjøre deg som kunde fornøyd. Ikke bare når det gjelder lave priser, men også det vi mener er minst like viktig – kundeservice og levering. 

Ta kontakt med oss, dersom du har noen spørsmål. Vi skal hjelpe deg så godt vi kan. 

PERSONVERN OG DATASIKKERHET

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER HOS MOBILAC

Mobilac er opptatt av å beskytte personopplysningen til våre kunder og håndterer dette på en kryptert og sikker måte. Personopplysninger blir ikke solgt, videreformidlet eller byttet hos oss. 

Dersom du har noen spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger kan du ta kontakt med vår kundeservice via e-post: admin@mobilac.no Hvis du har opprettet en bruker hos oss, kan du enkelt logge deg inn og endre dine opplysninger på din personlige side

HVORFOR VI SAMLER INN PERSONOPPLYSNINGER

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

MobilAC samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål. Dette avhenger av hvem du er og hvordan MobilAC kom i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til disse formålene 

Gjennomføre en bestilling på MobilAC.no: Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Opprette en konto på MobilAC.no. Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Dette skjer med ditt samtykke. 

Sende ut nyhetsbrev, tilbud og informasjon per e-post. Navn, adresse, telefonnummer, og e-postadresse.

Svare på henvendelser på kundeservice. Navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og eventuelt andre opplysninger som følge av henvendelsen.

UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER HOS MYSTUFF

MobilAC er opptatt av å beskytte personopplysningen til våre kunder og håndterer dette på en kryptert og sikker måte. Personopplysninger blir ikke solgt, videreformidlet eller byttet hos oss. 

Dersom du har noen spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger kan du ta kontakt med vår kundeservice via e-post: admin@mobilac.no Hvis du har opprettet en bruker hos oss, kan du enkelt logge deg inn og endre dine opplysninger på din personlige side

KLAGER

Du har ingen plikt til å gi MobilAC dine personopplysninger, men for å motta varer og tjenester fra MobilAC som beskrevet under punkt 1, er behandling av dine personopplysninger en nødvendig. 

Dersom du mener at vår behandling av dine personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet eller at vi på andre måter bryter personvernloven, så kan du klage til Datatilsynet.